Persbericht

Bergen op Zoom, 26 september

Innovatieve software ‘myCareOnline’ versterkt en innoveert verbetermanagement in de GGZ en gehandicaptenzorg.

Turn2Media, een toonaangevende speler in de ontwikkeling van softwareoplossingen voor zorginstellingen, kondigt met trots de lancering aan van myCareOnline. Een volledig nieuw ontwikkeld platform dat innovatieve functionaliteiten biedt voor het efficiënter ondersteunen van verbetermanagement in de zorg. Met deze nieuwe softwareoplossing, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de zorg, wil Turn2Media GGZ- en gehandicaptenzorg organisaties in Nederland en België een toekomstbestendige en moderne oplossing bieden. Gebruiksvriendelijkheid is hierbij het belangrijkste uitgangspunt.

Verbeterde workflow en analyse met AI-integratie

myCareOnline onderscheidt zich van bestaande verbetermanagementsystemen door zijn geavanceerde gebruik van kunstmatige intelligentie (AI). Het platform faciliteert eenvoudig melden van MIC-incidenten, Arbo-kwesties en verbetervoorstellen, en ondersteunt verantwoordelijken bij het beheren en afhandelen van deze meldingen. Managers en analisten kunnen diepgaande analyses uitvoeren dankzij geïntegreerde AI, die continu leert van anonieme data en trends en zo patronen detecteert die anders onzichtbaar blijven.

Voordelen voor zorginstellingen

myCareOnline Geautoriseerde gebruikers stellen op een intuïtieve manier vragen aan de AI, die vervolgens relevante trends en problemen identificeert zonder ingewikkelde en tijdrovende zoekacties door alle meldingen. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie en eenvoud van het verbetermanagementproces. myCareOnline biedt uitgebreide en flexibele overzichten en dashboards waardoor je nog beter inzicht krijgt in jouw kwaliteit van zorg.

Toekomstige innovaties en uitbreidingen

Met de huidige AI-functionaliteiten kun je nu al waardevolle analyses uitvoeren. Echter, Turn2Media kijkt ook naar toekomstige uitbreidingen, zoals voorspellende analyses voor risicogebieden, automatische actievoorstellen voor probleemoplossing, en geavanceerde verwerking van vrije tekstvelden voor nauwkeurigere analyses. Integraties met externe databronnen of branche specifieke risicobeoordelingen kunnen in de nabije toekomst de analyses nog verder verrijken.

Een stap vooruit in verbetermanagement

Door AI en moderne webtechnologieën te combineren zet Turn2Media met myCareOnline een belangrijke stap richting de toekomst van verbetermanagement in de zorgsector. Meer info: myCareOnline.nl.